Pihlajisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pihlajisto

Pihlajisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pihlajistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 55

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pihlajisto on noin sijalla 10 000.

Pihlajisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pihlajisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pihlajisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1969–2008
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pihlajisto tai Pihlajiston esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pihlajisto

Pihlajisto (paikannimi)Katuosoitteissa

Pihlajisto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 16 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pihlajisto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pihlajisto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pihlajisto, Pihlajistonkuja, Pihlajistonpolku, Pihlajistontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pihlajisto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пихлайисто ("Pihlaiisto") tarkoittaa nimeä Pihlajisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pichlaistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pihlajisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pihlaja Pihlajisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Pihlajisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pihlajisto i Finland. Surname Pihlajisto in Finland.

©Tuomas Salste