Piirola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Piirola

Piirola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Piirola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Piirola on noin sijalla 18 000.

Piirola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Piirola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Piirola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Piirola

Piirola (paikannimi)Katuosoitteissa

Piirola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 21 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Piirola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Piirola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Piirolankuja, Piirolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Piirola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пийрола ("Pijrola") tarkoittaa nimeä Piirola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pii Piirola.

Samankaltaisia nimiä kuin Piirola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Piirola i Finland. Surname Piirola in Finland.

©Tuomas Salste