Piirtola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Piirtola

Piirtola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Piirtola-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 20 max

v. 2015 50

v. 2016 50

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Piirtola on noin sijalla 11 000.

Piirtola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Piirtola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Piirtola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Piirtola

Piirtola (paikannimi)Katuosoitteissa

Piirtola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Piirtola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Piirtola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Piirtolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Piirtola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пийртола ("Pijrtola") tarkoittaa nimeä Piirtola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pii Piirtola.

Samankaltaisia nimiä kuin Piirtola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Piirtola i Finland. Surname Piirtola in Finland.

©Tuomas Salste