Pilke: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pilke

Pilke on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pilke-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 61

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pilke on noin sijalla 9 800.

Pilke-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pilke on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pilke ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1936–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2003

Sana Pilke esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Pilke osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Pilke esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pilkekatu, Pilkekuja, Pilketie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Pilke

Pilke on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Pilke oli yhtenä etunimenä 13 naisella. Samaan aikaan Pilke oli 60 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пильке tarkoittaa nimeä Pilke. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pilar Pilke.

Samankaltaisia nimiä kuin Pilke

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pilke i Finland. Surname Pilke in Finland.

©Tuomas Salste