Pilli-Sihvola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pilli-Sihvola

Pilli-Sihvola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pilli-Sihvoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 67

v. 2015 65

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pilli-Sihvola on noin sijalla 9 300.

Pilli-Sihvola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pilli-Sihvola on melko pitkä nimi.

Pilli-Sihvola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pilli-Sihvola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пилли-Сихвола tarkoittaa nimeä Pilli-Sihvola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pilli=Sichfwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pilli-Sihvola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pille Pilli-Sihvola.

Samankaltaisia nimiä kuin Pilli-Sihvola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pilli-Sihvola i Finland. Surname Pilli-Sihvola in Finland.

©Tuomas Salste