Pinoniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pinoniemi

Pinoniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pinoniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 78

v. 2015 76

v. 2016 76

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pinoniemi on noin sijalla 8 200.

Pinoniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pinoniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pinoniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pinoniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pinoniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pinoniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pinoniemiä on 76.

Paikannimi Pinoniemi

Pinoniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Pinoniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pinoniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pinoniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pinoniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pinoniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пинониеми ("Pinonijemi") tarkoittaa nimeä Pinoniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ping Pinoniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Pinoniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pinoniemi i Finland. Surname Pinoniemi in Finland.

©Tuomas Salste