Pintamo-Kenttälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pintamo-Kenttälä

Pintamo-Kenttälä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pintamo-Kenttälä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 64

v. 2015 64

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pintamo-Kenttälä on noin sijalla 9 300.

Pintamo-Kenttälä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pintamo-Kenttälä on melko pitkä nimi.

Pintamo-Kenttälä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pintamo-Kenttälä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пинтамо-Кенттяля ("Pintamo-Kenttjalja") tarkoittaa nimeä Pintamo-Kenttälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pindamo=Kentälä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pintamo-Kenttälä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Pintamo-Kenttala tai Pintamo-Kenttaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ping Pintamo-Kenttälä.

Samankaltaisia nimiä kuin Pintamo-Kenttälä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pintamo-kenttala.com, pintamo-kenttala.eu, pintamo-kenttala.fi, pintamo-kenttala.info, pintamo-kenttala.name, pintamo-kenttala.net, pintamo-kenttala.org, pintamo-kenttalat.com, pintamo-kenttalat.eu, pintamo-kenttalat.fi, pintamo-kenttalat.info, pintamo-kenttalat.name, pintamo-kenttalat.net, pintamo-kenttalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pintamo-Kenttälä i Finland. Surname Pintamo-Kenttälä in Finland.

©Tuomas Salste