Pipping: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pipping

Pipping on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Pippingien lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Nimellä on historiaa, sillä Pipping on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1963
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pipping esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Pippingit ulkomailla

Ruotsissa Pipping oli 45 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pippa Pipping.

Samankaltaisia nimiä kuin Pipping

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pipping.com, pipping.eu, pipping.fi, pipping.net, pipping.org, pipping.info, pipping.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pipping i Finland. Surname Pipping in Finland.

©Tuomas Salste