Pippola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pippola

Pippola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pippola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 118 max

v. 2014 188

v. 2015 190

v. 2016 187

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pippola on noin sijalla 4 000.

Pippola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pippola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pippola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pippola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pippola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 39 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pippola-nimisiä on 187.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–2002
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pippola tai Pippolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пиппола tarkoittaa nimeä Pippola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pippa Pippola.

Samankaltaisia nimiä kuin Pippola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pippola.com, pippola.eu, pippola.fi, pippola.info, pippola.name, pippola.net, pippola.org, pippolat.com, pippolat.eu, pippolat.fi, pippolat.info, pippolat.name, pippolat.net, pippolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pippola i Finland. Surname Pippola in Finland.

©Tuomas Salste