Pirneskoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pirneskoski

Pirneskoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pirneskoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 88

v. 2015 89

v. 2016 89

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pirneskoski on noin sijalla 7 300.

Pirneskoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pirneskoski on melko pitkä nimi.

Pirneskoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pirneskoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пирнескоски tarkoittaa nimeä Pirneskoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pirnescoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pirneskoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Piri Pirneskoski tai Pirkka Pirneskoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Pirneskoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pirneskoski i Finland. Surname Pirneskoski in Finland.

©Tuomas Salste