Pökkä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pökkä

Pökkä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pökkä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pökkä on noin sijalla 15 000.

Pökkä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pökkä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pökkä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Pökkä

Pökkä (paikannimi)Katuosoitteissa

Pökkä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pökkä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pökkä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pökäntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pökkä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пёккя ("Pjokkja") tarkoittaa nimeä Pökkä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Pokka tai Poekkae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pökkä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pokat.com, pokat.fi, pokat.info, pokat.net, pokka.com, pokka.fi, pokka.info, pokka.net, pokat.eu, pokat.name, pokat.org, pokka.eu, pokka.name, pokka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pökkä i Finland. Surname Pökkä in Finland.

©Tuomas Salste