Pohjois-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pohjois-Koivisto

Pohjois-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pohjois-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 63

v. 2015 63

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pohjois-Koivisto on noin sijalla 9 500.

Pohjois-Koivisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pohjois-Koivisto on melko pitkä nimi.

Pohjois-Koivisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pohjois-Koivisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Похьойс-Койвисто tarkoittaa nimeä Pohjois-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pochiois=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pohjois-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pohto Pohjois-Koivisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Pohjois-Koivisto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pohjois-koivisto.com, pohjois-koivisto.eu, pohjois-koivisto.fi, pohjois-koivisto.info, pohjois-koivisto.name, pohjois-koivisto.net, pohjois-koivisto.org, pohjois-koivistot.com, pohjois-koivistot.eu, pohjois-koivistot.fi, pohjois-koivistot.info, pohjois-koivistot.name, pohjois-koivistot.net, pohjois-koivistot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pohjois-Koivisto i Finland. Surname Pohjois-Koivisto in Finland.

©Tuomas Salste