Pohtila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pohtila

Pohtila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pohtila-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 58 max

v. 2014 91

v. 2015 92

v. 2016 93

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pohtila on noin sijalla 7 100.

Pohtila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pohtila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pohtila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pohtila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pohtila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pohtila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 44 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pohtila-nimisiä on 93.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2000

Sana Pohtila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pohtila

Pohtila (paikannimi)

Pohtila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pohtila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Pohtila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Похтила tarkoittaa nimeä Pohtila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pohto Pohtila.

Samankaltaisia nimiä kuin Pohtila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pohtila.com, pohtila.eu, pohtila.fi, pohtila.info, pohtila.name, pohtila.net, pohtila.org, pohtilat.com, pohtilat.eu, pohtilat.fi, pohtilat.info, pohtilat.name, pohtilat.net, pohtilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pohtila i Finland. Surname Pohtila in Finland.

©Tuomas Salste