Polvi-Lohikoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Polvi-Lohikoski

Polvi-Lohikoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Polvi-Lohikoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Polvi-Lohikoski on noin sijalla 18 000.

Polvi-Lohikoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Polvi-Lohikoski on melko pitkä nimi.

Polvi-Lohikoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Polvi-Lohikoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Полви-Лохикоски tarkoittaa nimeä Polvi-Lohikoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Polfwi=Lohicoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Polvi-Lohikoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Polina Polvi-Lohikoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Polvi-Lohikoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Polvi-Lohikoski i Finland. Surname Polvi-Lohikoski in Finland.

©Tuomas Salste