Polvisalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Polvisalo

Polvisalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Polvisalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Polvisalo on noin sijalla 19 000.

Polvisalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Polvisalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Polvisalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Polvisalo

Polvisalo (paikannimi)

Polvisalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Polvisalo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Polvisalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Полвисало tarkoittaa nimeä Polvisalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Polfwisalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Polvisalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Polina Polvisalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Polvisalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Polvisalo i Finland. Surname Polvisalo in Finland.

©Tuomas Salste