Pöntiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pöntiö

Pöntiö on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pöntiöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 111 max

v. 2014 100

v. 2015 100

v. 2016 100

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pöntiö on noin sijalla 6 700.

Pöntiö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pöntiö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1923
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1996

Sana Pöntiö tai Pöntiön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pöntiö

Pöntiö (paikannimi)Katuosoitteissa

Pöntiö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pöntiö jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pöntiö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pöntiöntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pöntiö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пёнтиё ("Pjontijo") tarkoittaa nimeä Pöntiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Pontio tai Poentioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pöntiö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pontio.com, pontio.org, pontio.eu, pontio.fi, pontio.info, pontio.name, pontio.net, pontiot.com, pontiot.eu, pontiot.fi, pontiot.info, pontiot.name, pontiot.net, pontiot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pöntiö i Finland. Surname Pöntiö in Finland.

©Tuomas Salste