Poola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Poola

Poola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Poola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 102

v. 2016 103

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Poola on noin sijalla 6 500.

Poola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Poola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Poola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Poola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Poola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 32 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Poola-nimisiä on 103.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1949–2002

Sana Poola tai Poolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Poola

Poola (paikannimi)Katuosoitteissa

Poola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Poola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Poola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Poolakatu, Poolakuja, Poolantie, Poolapolku, Poolatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Poola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Poolat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 116 henkeä, joiden sukunimi oli POOLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Поола tarkoittaa nimeä Poola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Poola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: poola.com, poola.eu, poola.net, poola.org, poola.fi, poola.info, poola.name, poolat.com, poolat.eu, poolat.fi, poolat.info, poolat.name, poolat.net, poolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Poola i Finland. Surname Poola in Finland.

©Tuomas Salste