Pörhölä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pörhölä

Pörhölä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pörhölöiden määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 143 max

v. 2014 115

v. 2015 113

v. 2016 113

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pörhölä on noin sijalla 6 100.

Pörhölä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pörhölä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1913–1920
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1996

Sana Pörhölä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pörhölä

Pörhölä (paikannimi)Katuosoitteissa

Pörhölä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pörhölä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pörhölä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pörhölänkatu, Pörhöläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pörhölä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пёрхёля ("Pjorhjolja") tarkoittaa nimeä Pörhölä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Porhola tai Poerhoelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pörhölä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: porhola.com, porhola.eu, porhola.fi, porhola.info, porhola.name, porhola.net, porhola.org, porholat.com, porholat.eu, porholat.fi, porholat.info, porholat.name, porholat.net, porholat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pörhölä i Finland. Surname Pörhölä in Finland.

©Tuomas Salste