Porsanger: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Porsanger

Porsanger on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Porsanger-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 70

v. 2015 70

v. 2016 71

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Porsanger on noin sijalla 8 700.

Porsanger-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Porsanger on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Porsanger ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Porsanger on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Porsanger on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Porsanger ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Porsanger-nimisiä on 71.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974–1992

Sana Porsanger esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Porsanger-suku ulkomailla

Norjassa Porsanger oli 53 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Порсангер tarkoittaa nimeä Porsanger. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Porsanger i Finland. Surname Porsanger in Finland.

©Tuomas Salste