Postila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Postila

Postila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Postila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 133 max

v. 2014 122

v. 2015 122

v. 2016 122

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Postila on noin sijalla 5 700.

Postila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Postila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Postila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Postila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Postila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 54 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Postila-nimisiä on 122.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1994–1995

Sana Postila tai Postilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Postila

Postila (paikannimi)Katuosoitteissa

Postila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Postila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Postila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Postilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Postila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Postilat ulkomailla

Ruotsissa Postila oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Постила tarkoittaa nimeä Postila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Postila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: postila.com, postila.eu, postila.fi, postila.info, postila.name, postila.net, postila.org, postilat.com, postilat.eu, postilat.fi, postilat.info, postilat.name, postilat.net, postilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Postila i Finland. Surname Postila in Finland.

©Tuomas Salste