Pöyhiä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pöyhiä

Pöyhiä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Pöyhiöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 79 max

v. 2014 89

v. 2015 88

v. 2016 86

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pöyhiä on noin sijalla 7 500.

Pöyhiä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pöyhiä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pöyhiä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1921–1922
Lakanneet yritykset
perust. 1980–1987

Sana Pöyhiä tai Pöyhiän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Pöyhiä osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Pöyhiä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pöyhiäntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пёухия ("Pjouhija") tarkoittaa nimeä Pöyhiä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Poyhia tai Poeyhiae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: poyhia.com, poyhia.eu, poyhia.fi, poyhia.info, poyhia.name, poyhia.net, poyhia.org, poyhiat.com, poyhiat.eu, poyhiat.fi, poyhiat.info, poyhiat.name, poyhiat.net, poyhiat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pöyhiä i Finland. Surname Pöyhiä in Finland.

©Tuomas Salste