Pöykiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pöykiö

Pöykiö on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pöykiöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 128 max

v. 2014 131

v. 2015 129

v. 2016 130

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pöykiö on noin sijalla 5 400.

Pöykiö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pöykiö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Pöykiö-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Pöykiön asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1971–1992
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pöykiö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pöykiö

Pöykiö (paikannimi)Katuosoitteissa

Pöykiö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pöykiö jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pöykiö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pöykiöntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pöykiö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pöykiöt ulkomailla

Ruotsissa Pöykiö oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пёукиё ("Pjoukijo") tarkoittaa nimeä Pöykiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Poykio tai Poeykioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pöykiö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: poykio.com, poykio.eu, poykio.fi, poykio.info, poykio.name, poykio.net, poykio.org, poykiot.com, poykiot.eu, poykiot.fi, poykiot.info, poykiot.name, poykiot.net, poykiot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pöykiö i Finland. Surname Pöykiö in Finland.

©Tuomas Salste