Pöyliö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pöyliö

Pöyliö on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pöyliöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 150 max

v. 2014 162

v. 2015 164

v. 2016 164

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pöyliö on noin sijalla 4 500.

Pöyliö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pöyliö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pöyliö on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pöyliö on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pöyliö ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 56 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pöyliö-nimisiä on 164.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Pöyliö-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Pöyliön asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1990

Sana Pöyliö tai Pöyliön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Pöyliö

Pöyliö (paikannimi)Katuosoitteissa

Pöyliö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pöyliö jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pöyliö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pöyliökatu, Pöyliön mylly, Pöyliöntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pöyliö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Pöyliöt ulkomailla

Ruotsissa Pöyliö oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пёулиё ("Pjoulijo") tarkoittaa nimeä Pöyliö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Poylio tai Poeylioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Pöyliö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: poylio.com, poylio.eu, poylio.fi, poylio.info, poylio.name, poylio.net, poylio.org, poyliot.com, poyliot.eu, poyliot.fi, poyliot.info, poyliot.name, poyliot.net, poyliot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pöyliö i Finland. Surname Pöyliö in Finland.

©Tuomas Salste