Prokkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Prokkola

Prokkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Prokkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 90

v. 2015 91

v. 2016 91

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Prokkola on noin sijalla 7 200.

Prokkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Prokkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Prokkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Prokkola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Prokkola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Prokkola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 17 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Prokkola-nimisiä on 91.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1981

Sana Prokkola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Проккола tarkoittaa nimeä Prokkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Prokkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Prokkola i Finland. Surname Prokkola in Finland.

©Tuomas Salste