Prusti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Prusti

Prusti on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Prustien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 117 max

v. 2014 151

v. 2015 153

v. 2016 153

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Prusti on noin sijalla 4 800.

Prusti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Prusti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Prusti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Prusti

Prusti (paikannimi)Katuosoitteissa

Prusti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Prusti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Prusti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Prustintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Prusti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Prustit ulkomailla

Ruotsissa Prusti oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Прусти tarkoittaa nimeä Prusti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Prusti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: prusti.com, prusti.eu, prusti.fi, prusti.info, prusti.name, prusti.net, prusti.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Prusti i Finland. Surname Prusti in Finland.

©Tuomas Salste