Pukaralammi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pukaralammi

Pukaralammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pukaralampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pukaralammi on noin sijalla 17 000.

Pukaralammi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Pukaralammi on melko pitkä nimi.

Pukaralammi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pukaralammi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pukaralammi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pukaralammi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pukaralammi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Pukaralampia on 28.

Paikannimi Pukaralammi

Pukaralammi (paikannimi)

Pukaralammi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pukaralammi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Pukaralammi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пукараламми tarkoittaa nimeä Pukaralammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pucaralammj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pukaralammi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Pukaralammi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pukaralammi i Finland. Surname Pukaralammi in Finland.

©Tuomas Salste