Pulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pulju

Pulju on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Puljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 151 max

v. 2014 183

v. 2015 184

v. 2016 182

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pulju on noin sijalla 4 100.

Pulju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pulju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Pulju on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Pulju on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Pulju ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 68 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Puljuja on 182.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1962–1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pulju tai Puljun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pulju

Pulju (paikannimi)Katuosoitteissa

Pulju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pulju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pulju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pulju, Puljuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pulju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Puljut ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 138 henkeä, joiden sukunimi oli PULJU.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пулью tarkoittaa nimeä Pulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pulmu Pulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Pulju

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pulju.com, pulju.eu, pulju.fi, pulju.net, pulju.org, pulju.info, pulju.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pulju i Finland. Surname Pulju in Finland.

©Tuomas Salste