Pulkkila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pulkkila

Pulkkila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pulkkila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pulkkila on noin sijalla 14 000.

Pulkkila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pulkkila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pulkkila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1906–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2001

Sana Pulkkila tai Pulkkilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pulkkila

Pulkkila (paikannimi)Katuosoitteissa

Pulkkila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 34 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pulkkila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pulkkila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pulkkila, Pulkkilanharju, Pulkkilankatu, Pulkkilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pulkkila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пулккила tarkoittaa nimeä Pulkkila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Pulmu Pulkkila.

Samankaltaisia nimiä kuin Pulkkila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pulkkila.com, pulkkila.eu, pulkkila.fi, pulkkila.info, pulkkila.name, pulkkila.net, pulkkila.org, pulkkilat.com, pulkkilat.eu, pulkkilat.fi, pulkkilat.info, pulkkilat.name, pulkkilat.net, pulkkilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pulkkila i Finland. Surname Pulkkila in Finland.

©Tuomas Salste