Punamäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Punamäki

Punamäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Punamäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Punamäki on noin sijalla 18 000.

Punamäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Punamäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Punamäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Punamäki

Punamäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Punamäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 17 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Punamäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Punamäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Punamäenpolku, Punamäentie, Punamäki. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Punamäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пунамяки ("Punamjaki") tarkoittaa nimeä Punamäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Punamaki tai Punamaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Punamäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Punamäki i Finland. Surname Punamäki in Finland.

©Tuomas Salste