Puntila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Puntila

Puntila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Puntiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 68 max

v. 2014 93

v. 2015 91

v. 2016 91

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Puntila on noin sijalla 7 200.

Puntila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Puntila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Puntila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Puntila tai Puntilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Puntila

Puntila (paikannimi)Katuosoitteissa

Puntila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Puntila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Puntila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Puntilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Puntila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пунтила tarkoittaa nimeä Puntila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Puntila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: puntila.com, puntila.info, puntila.net, puntila.org, puntila.eu, puntila.fi, puntila.name, puntilat.com, puntilat.eu, puntilat.fi, puntilat.info, puntilat.name, puntilat.net, puntilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Puntila i Finland. Surname Puntila in Finland.

©Tuomas Salste