Puotiniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Puotiniemi

Puotiniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Puotiniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 137 max

v. 2014 181

v. 2015 180

v. 2016 180

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Puotiniemi on noin sijalla 4 200.

Puotiniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Puotiniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Puotiniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Puotiniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1975

Sana Puotiniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Puotiniemi

Puotiniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Puotiniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Puotiniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Puotiniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Puotiniemenperä, Puotiniementie, Puotiniemi, Puotiniemivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Puotiniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Puotiniemet ulkomailla

Ruotsissa Puotiniemi oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пуотиниеми ("Puotinijemi") tarkoittaa nimeä Puotiniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pootiniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Puotiniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Puolukka Puotiniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Puotiniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: puotiniemet.com, puotiniemet.eu, puotiniemet.fi, puotiniemet.info, puotiniemet.name, puotiniemet.net, puotiniemet.org, puotiniemi.com, puotiniemi.eu, puotiniemi.fi, puotiniemi.info, puotiniemi.name, puotiniemi.net, puotiniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Puotiniemi i Finland. Surname Puotiniemi in Finland.

©Tuomas Salste