Puronaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Puronaho

Puronaho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Puronahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 131

v. 2015 135

v. 2016 136

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Puronaho on noin sijalla 5 200.

Puronaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Puronaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982–1992

Sana Puronaho tai Puronahon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Puronaho

Puronaho (paikannimi)

Puronaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Puronaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Puronaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пуронахо tarkoittaa nimeä Puronaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Puronaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: puronaho.com, puronaho.eu, puronaho.fi, puronaho.info, puronaho.name, puronaho.net, puronaho.org, puronahot.com, puronahot.eu, puronahot.fi, puronahot.info, puronahot.name, puronahot.net, puronahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Puronaho i Finland. Surname Puronaho in Finland.

©Tuomas Salste