Pusula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pusula

Pusula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Pusula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pusula on noin sijalla 21 000.

Pusula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Pusula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pusula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1894–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1996

Sana Pusula tai Pusulan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pusula

Pusula (paikannimi)Katuosoitteissa

Pusula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pusula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pusula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pusulagatan, Pusulagränden, Pusulankatu, Pusulankuja, Pusulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pusula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пусула tarkoittaa nimeä Pusula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Pusula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pusula.com, pusula.fi, pusula.info, pusula.net, pusula.org, pusula.eu, pusula.name, pusulat.com, pusulat.eu, pusulat.fi, pusulat.info, pusulat.name, pusulat.net, pusulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pusula i Finland. Surname Pusula in Finland.

©Tuomas Salste