Putila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Putila

Putila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Putila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 114

v. 2015 115

v. 2016 115

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Putila on noin sijalla 6 000.

Putila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Putila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1970–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Putila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Putila

Putila (paikannimi)Katuosoitteissa

Putila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Putila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Putila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Putilankatu, Putilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Putila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Путила tarkoittaa nimeä Putila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Putte Putila.

Samankaltaisia nimiä kuin Putila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: putila.com, putila.fi, putila.org, putila.eu, putila.info, putila.name, putila.net, putilat.com, putilat.eu, putilat.fi, putilat.info, putilat.name, putilat.net, putilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Putila i Finland. Surname Putila in Finland.

©Tuomas Salste