Pyylampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Pyylampi

Pyylampi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Pyylampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 128

v. 2015 126

v. 2016 127

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Pyylampi on noin sijalla 5 500.

Pyylampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Pyylampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Pyylampi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Pyylampi

Pyylampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Pyylampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 24 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Pyylampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Pyylampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Pyylampi. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Pyylampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пюулампи ("Pjuulampi") tarkoittaa nimeä Pyylampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pÿlambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Pyylampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: pyylampi.com, pyylampi.org, pyylammet.com, pyylammet.eu, pyylammet.fi, pyylammet.info, pyylammet.name, pyylammet.net, pyylammet.org, pyylampi.eu, pyylampi.fi, pyylampi.info, pyylampi.name, pyylampi.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Pyylampi i Finland. Surname Pyylampi in Finland.

©Tuomas Salste