Råmark: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Råmark

Råmark on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Råmarkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Råmark on noin sijalla 17 000.

Råmark-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (å). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Råmark on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Råmark ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Råmark osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Råmark esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Råmarksbågen, Råmarksgränden. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Ramark tai Raamark, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Råmark i Finland. Surname Råmark in Finland.

©Tuomas Salste