Raaterova: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Raaterova

Raaterova on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Raaterova-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Raaterova on noin sijalla 13 000.

Raaterova-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Raaterova on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Raaterova ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Raaterova

Raaterova (paikannimi)Katuosoitteissa

Raaterova on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Raaterova jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Raaterova esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Raaterovantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Raaterova-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раатерова tarkoittaa nimeä Raaterova. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raterofwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Raaterova olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raakel Raaterova tai Raafael Raaterova.

Samankaltaisia nimiä kuin Raaterova

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Raaterova i Finland. Surname Raaterova in Finland.

©Tuomas Salste