Rahkamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rahkamaa

Rahkamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rahkamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rahkamaa on noin sijalla 13 000.

Rahkamaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rahkamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rahkamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рахкамаа tarkoittaa nimeä Rahkamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rachcama on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rahkamaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rahel Rahkamaa tai Rahim Rahkamaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Rahkamaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rahkamaa i Finland. Surname Rahkamaa in Finland.

©Tuomas Salste