Räihälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Räihälä

Räihälä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Räihälä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 83

v. 2015 84

v. 2016 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Räihälä on noin sijalla 7 600.

Räihälä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Räihälä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Räihälä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1945–1978
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Räihälä tai Räihälän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Räihälä

Räihälä (paikannimi)Katuosoitteissa

Räihälä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Räihälä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Räihälä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Räihälä, Räihäläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Räihälä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ряйхяля ("Rjaihjalja") tarkoittaa nimeä Räihälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Raihala tai Raeihaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Räihälä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Räihälä i Finland. Surname Räihälä in Finland.

©Tuomas Salste