Raikaslehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Raikaslehto

Raikaslehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Raikaslehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 35

v. 2017 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Raikaslehto on noin sijalla 14 000.

Raikaslehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Raikaslehto on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Райкаслехто tarkoittaa nimeä Raikaslehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raicaslechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Raikaslehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raija Raikaslehto tai Raimo Raikaslehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Raikaslehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Raikaslehto, Finland.

©Tuomas Salste