Raikaslehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Raikaslehto

Raikaslehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Raikaslehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Raikaslehto on noin sijalla 15 000.

Raikaslehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Raikaslehto on melko pitkä nimi.

Raikaslehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Raikaslehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Райкаслехто tarkoittaa nimeä Raikaslehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raicaslechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Raikaslehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raikas Raikaslehto tai Raika Raikaslehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Raikaslehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Raikaslehto i Finland. Surname Raikaslehto in Finland.

©Tuomas Salste