Raina: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Raina

Raina on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rainojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 50

v. 2016 51

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Raina on noin sijalla 11 000.

Raina-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Raina on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Raina ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1996

Sana Raina, Rainan tai Rainat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Raina

Raina (paikannimi)

Raina on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Raina jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Raina-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Raina

Raina on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Raina oli yhtenä etunimenä 88 naisella. Samaan aikaan Raina oli 51 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (74 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (14).

Rainat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 377 henkeä, joiden sukunimi oli RAINA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 8 henkeä, joiden sukunimi oli RAINA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Райна tarkoittaa nimeä Raina. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rainar Raina tai Raini Raina.

Samankaltaisia nimiä kuin Raina

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: raina.com, raina.eu, raina.info, raina.name, raina.org, raina.fi, raina.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Raina i Finland. Surname Raina in Finland.

©Tuomas Salste