Rainivaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rainivaara

Rainivaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rainivaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rainivaara on noin sijalla 20 000.

Rainivaara-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rainivaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rainivaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Райниваара tarkoittaa nimeä Rainivaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rainifwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rainivaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raini Rainivaara tai Rain Rainivaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Rainivaara

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rainivaara i Finland. Surname Rainivaara in Finland.

©Tuomas Salste