Räisälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Räisälä

Räisälä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Räisälä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 119

v. 2015 121

v. 2016 121

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Räisälä on noin sijalla 5 700.

Räisälä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Räisälä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Räisälä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Räisälä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Räisälä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Räisälä-nimisiä on 121.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1898–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1965–1994

Sana Räisälä tai Räisälän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Räisälä

Räisälä (paikannimi)Katuosoitteissa

Räisälä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 18 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Räisälä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Räisälä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Räisälägränden, Räisälänkatu, Räisälänkuja, Räisälänpolku, Räisälänportti, Räisäläntie, Räisälävägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Räisälä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ряйсяля ("Rjaisjalja") tarkoittaa nimeä Räisälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Raisala tai Raeisaelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Räisälä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: raisala.fi, raisala.info, raisala.name, raisala.net, raisala.org, raisala.com, raisala.eu, raisalat.com, raisalat.eu, raisalat.fi, raisalat.info, raisalat.name, raisalat.net, raisalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Räisälä i Finland. Surname Räisälä in Finland.

©Tuomas Salste