Raiskila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Raiskila

Raiskila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Raiskila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 55 max

v. 2014 64

v. 2015 62

v. 2016 63

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Raiskila on noin sijalla 9 500.

Raiskila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Raiskila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Raiskila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1920
Lakanneet yritykset
perust. 1975–1990

Sana Raiskila tai Raiskilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Raiskila

Raiskila (paikannimi)Katuosoitteissa

Raiskila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Raiskila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Raiskila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Raiskilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Raiskila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Райскила tarkoittaa nimeä Raiskila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raisa Raiskila tai Rai Raiskila.

Samankaltaisia nimiä kuin Raiskila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: raiskila.com, raiskila.fi, raiskila.net, raiskila.eu, raiskila.info, raiskila.name, raiskila.org, raiskilat.com, raiskilat.eu, raiskilat.fi, raiskilat.info, raiskilat.name, raiskilat.net, raiskilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Raiskila i Finland. Surname Raiskila in Finland.

©Tuomas Salste