Raitakivi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Raitakivi

Raitakivi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Raitakivien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Raitakivi on noin sijalla 16 000.

Raitakivi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Raitakivi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Raitakivi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Райтакиви tarkoittaa nimeä Raitakivi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raitakifwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Raitakivi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raita Raitakivi tai Raitis Raitakivi.

Samankaltaisia nimiä kuin Raitakivi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Raitakivi i Finland. Surname Raitakivi in Finland.

©Tuomas Salste