Rajalampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rajalampi

Rajalampi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rajalampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 113

v. 2015 115

v. 2016 115

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rajalampi on noin sijalla 6 000.

Rajalampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rajalampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994–1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rajalampi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Rajalampi

Rajalampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Rajalampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 121 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, suo, talo, vesialue sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rajalampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rajalampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rajalammentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rajalampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Rajalammet ulkomailla

Ruotsissa Rajalampi oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раялампи tarkoittaa nimeä Rajalampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raialambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rajalampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Rajalampi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rajalammet.com, rajalammet.eu, rajalammet.fi, rajalammet.info, rajalammet.name, rajalammet.net, rajalammet.org, rajalampi.com, rajalampi.eu, rajalampi.fi, rajalampi.info, rajalampi.name, rajalampi.net, rajalampi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rajalampi i Finland. Surname Rajalampi in Finland.

©Tuomas Salste