Rajatalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rajatalo

Rajatalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rajatalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 58

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rajatalo on noin sijalla 9 900.

Rajatalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rajatalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rajatalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rajatalo

Rajatalo (paikannimi)

Rajatalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rajatalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rajatalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раятало tarkoittaa nimeä Rajatalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Raiatalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rajatalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Rajatalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rajatalo i Finland. Surname Rajatalo in Finland.

©Tuomas Salste