Rankila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rankila

Rankila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rankila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 68 max

v. 2014 52

v. 2015 53

v. 2016 53

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rankila on noin sijalla 11 000.

Rankila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rankila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rankila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1922
Lakanneet yritykset
perust. 1948–1983

Sana Rankila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rankila

Rankila (paikannimi)Katuosoitteissa

Rankila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rankila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rankila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rankilantie, Rankilavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rankila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Rankilat ulkomailla

Ruotsissa Rankila oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранкила tarkoittaa nimeä Rankila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rankila tai Rane Rankila.

Samankaltaisia nimiä kuin Rankila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rankila.com, rankila.eu, rankila.fi, rankila.info, rankila.name, rankila.net, rankila.org, rankilat.com, rankilat.eu, rankilat.fi, rankilat.info, rankilat.name, rankilat.net, rankilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rankila i Finland. Surname Rankila in Finland.

©Tuomas Salste