Rännäli: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rännäli

Rännäli on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rännäli-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 125 max

v. 2014 113

v. 2015 115

v. 2016 116

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rännäli on noin sijalla 6 000.

Sanan rännäli merkitys on 'tervanpolttaja, viinanpolttaja'. Jokin muukin merkitys saattaa tulla kyseeseen.

Rännäli on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rännäli ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Rännäli-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Rännäli-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909–1912
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1996

Sana Rännäli esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Rännäli

Rännäli (paikannimi)

Rännäli on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rännäli jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rännäli-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рянняли ("Rjannjali") tarkoittaa nimeä Rännäli. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Rannali tai Raennaeli, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Rännäli

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rannali.com, rannali.eu, rannali.fi, rannali.info, rannali.name, rannali.net, rannali.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rännäli i Finland. Surname Rännäli in Finland.

©Tuomas Salste