Rannanjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rannanjärvi

Rannanjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rannanjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 110

v. 2016 109

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rannanjärvi on noin sijalla 6 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Rannanjärvi on melko pitkä nimi.

Rannanjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rannanjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1921

Rannanjärviä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 11 Rannanjärven asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Rannanjärvien yleisin asuinpaikka oli Ylihärmä (7 vainajaa).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Rannanjärvi, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–2002

Sana Rannanjärvi tai Rannanjärven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rannanjärvi

Rannanjärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Rannanjärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rannanjärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rannanjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rannanjärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rannanjärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Rannanjärvet ulkomailla

Ruotsissa Rannanjärvi oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раннаньярви ("Rannanjarvi") tarkoittaa nimeä Rannanjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rannanierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rannanjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Rannanjarvi tai Rannanjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rannanjärvi tai Rane Rannanjärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Rannanjärvi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rannanjarvi.com, rannanjarvi.fi, rannanjarvet.com, rannanjarvet.eu, rannanjarvet.fi, rannanjarvet.info, rannanjarvet.name, rannanjarvet.net, rannanjarvet.org, rannanjarvi.eu, rannanjarvi.info, rannanjarvi.name, rannanjarvi.net, rannanjarvi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rannanjärvi i Finland. Surname Rannanjärvi in Finland.

©Tuomas Salste